Post by solcofurpelu on Feb 5, 2022 19:00:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home - Design Dreams IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pont hack ▞▞▞
▞▞▞ My Home - Design Dreams 2022 version ▞▞▞
El fogom távolítani ezt az alkalmazást. Folyamatosan kirúg a játékból, nem ad vissza elveszett életeket vagy erősít vele. Korábban már kommentálta ezt, de semmit sem tettek a számos probléma megoldására.
Ezt a játékot a dizájn miatt szerettem volna, nem azt, hogy az időm 90%-át meccsjátékkal töltsem, amiből még egyetlen dizájnelemhez sem jut elég érme. nincs elég mozgás a szinteken ahhoz, hogy még szórakoztató legyen is. Dühös vagyok, ha át akarok jutni egy olyan szinten, hogy egy dologból 60-at, másikból 50-et kell elérni, és csak 27 lépése van. ez már nem mulatság, hanem nevetséges.
Nagyon jó csak egy kicsit nehezen lehet pénzt szerezni
Dedos szr
Aranyos játék, aranyos történet. Sokkal kifizetődőbb, mint a Home Design Makeover játék, amellyel korábban játszottam. *De* a dolgok elég gyorsan drágulnak. Még csak a 166. szinten vagyok, és a dolgok már 1000 dollár felett vannak. Lassan mozgó játék. A másik problémám az összes hirdetéssel van. Az egy dolog, hogy a játékosok bónuszokért nézzenek videókat/hirdetéseket. A hirdetések automatikus lejátszása minden kör után teljesen más kérdés. Kérjük, tegye kötelezővé a hirdetések megtekintését.
Imádom, hogy 5 csillagot adok rá, de nagyon lefagy, és néha nem ad erősítő hatást a hozzáadások megtekintése után, szóval megvan
Először is hadd mondjam el, hogy szeretem a játékot – viszont nem értem, miért barnás és szürke MINDEN! mi van ezzel? A szinteket nehéz felülmúlni, mivel akkor hozzáadod ezt az oldalsó kihívást, mindössze 100 élettel, és nincs lehetőséged többre. Aztán rendszeres szintkövetelményeket adsz ahhoz, hogy meg lehessen játszani az extra kihívásokat, egy kicsit nem gondolod? Nem vagyok benne biztos, hogy megéri ez a játék!
Nagyon elegem van a Rosegal-reklámból minden képernyő után! Minden 4. hirdetésnél le kell állítani a játékot, hogy megszabadulj tőle! 67-es szinten ragadt napokig. Már nem szórakoztató, csak frusztráló. Folyamatosan lefagy. Kész. Viszlát
Nagyon szórakoztató és pihentető játék
sziasztok őszintén úgy érzem, hogy ez egy nagyon jó játék. Imádom, milyen érdekes és szórakoztató ez a játék, de vannak dolgok, amiket nem szeretek benne. 1) túl sok hirdetés van, és mindig megjelenik egy szint elvégzése után a lépések száma minden szinten, a nehézségi szinttől függően. Szinte minden szinten ugyanannyi lépés van az 53-as szinten, és a legtöbb lépésem 29 volt, és ez nem egyszerű szint. Kérem, segítsen további hozzáadáshoz mert nem sok embernek van türelme újrapróbálni a szintet, és végül csak törli az alkalmazást 💁
天天玩樂園 休閒 hlon
Nagyon lassú a frissítés. Nem tudja elvégezni a napi feladatokat, mert nincs több új dolog.
jó csak nem mindèg minden èrthető.😉
My Home - Design Dreams Nezahtjevne igre psle
Gyűlölet-szeretet kapcsolatom van ezzel a játékkal! A tervezés szórakoztató, és egy ideig a játék is, de most a 996-os szinten vagyok, és még ha nem is nehéz, akkor is olyan nevetségesen nehéz, de lefagy játék közben, ami bosszantó. Túl sok pénzt költöttem rá, és le kellett tiltanom a hitelkártyámat!! Ez a legidegesítőbb játék a telefonomon 😔😤
MEGOLDVA!! Kösz!! Az utolsó frissítés óta a játék nem nyílik meg, csak minden alkalommal összeomlik. Az alkalmazás Samsung 20 ultrán van. Régen élveztem a játékot..remélem sikerül megoldani.
Imádom ezt a játékot, egyszerűen lefagy, vagy furcsa a telefonom
Szórakoztató (eleinte, amikor a játék része könnyű), de a "belsőépítészet" rész úghhh. Ez állítólag egy otthontervezési játék, de a bútorok és a falak textúrája olyan kiábrándító. Hogyan szabadítsuk fel szenvedélyünket, ha olyan kevés választási lehetőséget adunk? Legalább a saját színeinket válasszuk ki. A falak mindig olyan sivárak. És végül minden egy bombába kerül. Több kört is le kell játszania, hogy megengedhesse magának az "asztali eszközök" készletét. Legalább növelje meg a pénzdíját.
Az utolsó frissítés óta nem tölt be a játék.
Annyit javult. Kösz.
Ha eltávolítom az újratelepítéshez, törli az adataimat? Frissítettem a játékot, de nincs frissítés
Kedves szerkesztők! A játék tök jó amíg el nem érek az első házban lévő konyháig. Nem tölti le a konyhát. Én nem tudom miért. Kérem ezt a hibát orvosolják!
Néhány éve játszom ezzel a játékkal, és még mindig ez egyike a három kedvenc online/off line játékomnak, amivel szinte napi rendszerességgel játszom, amilyen gyakran csak tudom.
Nagyon hibás, és az óráimat nem rögzítik megfelelően
Nevetséges, hogy több mint 200-szor kell egy szinten
My Home - Design Dreams Pro příležitostné hráče eul
Egy ideje játszom ezzel, és imádom a belső kialakításokat, a bútorokat mindent! Eddig jó! Köszönöm!
A játék folyamatosan lefagy, és folyamatosan megjelennek a hirdetések, ami nagyon bosszantó
Kezdetben nagyon jól ment, de most már nem tudok új szobát letölteni...nagyon kiábrándító!!!!!!
Nem a legjobb de elmegy
Az utolsó frissítés óta (18.06) nem tudok játszani. Töltődik....feltöltés...feltöltés 😞 Javítsd ki!
nem jó
Egy idő után meguntam, nem tudtam átmenni a szinteken, nem szerette a lányok legjobb barátját, csak sokkal főnökösebbnek és durvábbnak tűnik, mint pozitív és segítőkész
A boosterek szívnak, és nem képesek láncnövelésre. A szintek végül lehetetlennek érzik magukat. A játék egy pont után nem szórakoztató. Mint a 450. szint környékén. Komolyan, ne pazarolja az idejét. Mint a jégdoboz gép. Tiszta szerencse kellett hozzá, és némi hamis pénz kifizetése (a napokig tartó hozzáadások megtekintéséből). Most körülbelül 85 pirítósra van szükségem, de csak 20 mozdulatom van, és szinte lehetetlen egyszerre 3-nál többet kapnom. A fellendítések jutalma gyakorlatilag nem létezik.
Nagyon tetszik.... csak a z a baj hogy nem engedi a konyhát
Töröltem, mert túl nehéz lett egy szintet átmenni. Ezeknek a játékoknak pihentetőnek kell lenniük, de ez biztosan nem az, amikor nem tudja átadni a szintet, hogy elnyerje jutalmát a helyiségért, amelyen dolgozik. Szóval, ha nem tudod befejezni a dekorációt, miért játszol? Ezenkívül a reklám teljesen hamis, és egyáltalán nem az, amit valójában adnak a díszítéshez. Megpróbálnak bekötni, eleinte könnyű match-3-mal, de hamarosan túl nehéz lesz és már nem szórakoztató. TÖRÖL!!!